Coaching met vooruitgang

Ben jij niet optimaal gelukkig met je leven en je werk? Zit je vaak in je hoofd, te piekeren en kom je niet verder? Word je ’s nachts regelmatig wakker met vragen, waarop je het antwoord maar niet weet te vinden. Heb je een team met een irritante collega die de energie wegzuigt?

Dan help ik je graag vooruit met doelgerichte coaching.

'We are born princes and the civilizing process makes us frogs' (Eric Berne)

Om vooruit te komen met coaching, moet je eerst een stap terug doen

Een bekende uitspraak is dat mensen aan het eind van hun leven zelden spijt hebben van de dingen die ze hebben gedaan, maar juist wél van de dingen die ze niet hebben gedaan. Hun hele leven bestond uit verlangens en dromen om een reis maken, te wonen op een bijzondere plek of eigen baas te zijn. Sterke verlangens, die maar niet uit wilden komen.

Leef jij jouw leven?
Een meerderheid van de mensen zegt op hun oude dag dat ze niet hun mooiste leven geleefd hebben. Hoe zit dat met jou? Leef jij nu jouw leven? Droom je al jaren van een eigen bedrijf? Die mooie reis? Of gewoon een leven waarin je niet steeds tegen de stroom in zwemt en tegenslag op tegenslag incasseert.

Maak je dromen waar
Als coach help ik je vooruit met een persoonlijke aanpak op basis van inlevingsvermogen, managementervaring en transactionele analyse. Door eerst je belemmerende overtuigingen te ontdekken en te omarmen, kun je vanuit vrijheid leven en je beste jij zijn. En je mooiste dromen waarmaken.

Persoonlijke coaching

De grootste belemmering in ons leven zijn we vaak zelf. We worden geboren als prins of prinses. Zonder oordeel, zonder taal. Maar in onze opvoeding ‘leren’ we aangepast gedrag en creëren we overtuigingen, die nodig zijn om te overleven. Maar ze zitten ons vaker wel dan niet in de weg. 

In mijn coaching werk ik met transactionele analyse. De basis hiervan is: ik oké - jij oké! Vanuit vertrouwelijkheid en veiligheid kunnen de belemmerende overtuigingen ‘ont-wikkeld’ worden. En verankeren we nieuwe inzichten vanuit het hart, waar de pijn of het grote verlangen er helemaal mag zijn. 


   

Team coaching

Werk en privé lopen vaak door elkaar, zeker vanuit ons onbewuste handelen. We laten ons raken door die collega met z’n irritante gedrag. Informele leiders kunnen de sfeer en resultaten afremmen en vaak niet eens met slechte bedoelingen.


Teamcoaching zorgt voor verbinding tussen de medewerkers: mensen samen met elkaar, met wederzijds respect. Verschillen worden complementair en belemmerende overtuigingen aan de kant gezet. Samen naar het resultaat, vanuit verbinding en vertrouwen. Dat werkt echt stukken lekkerder.

1-op-1 inplannen 

Als je behoefte hebt aan 1-op-1 coaching met Marc kun je via onderstaande link een afspraak inplannen.