Training met resultaat

Haal jij het maximale uit je werk? Zet jij je talenten in en bereik je je doelen? Ervaar je ook dat het lastig is om nieuw gedrag in de praktijk te blijven toepassen? Vind jij na drie maanden de aantekeningen van je laatste training terug onder de grote stapel?

Dan is het tijd voor een nieuwe training, die je écht resultaat op gaat leveren!

'If you don’t say it straight, you’ll show it crooked' (Abe Wagner)

Trainingen

Hoeveel trainingen hebben jouw (werk)leven structureel veranderd?

Het antwoord op bovenstaande vraag kun je waarschijnlijk op één hand tellen. Voor mij geldt hetzelfde. Bij de zoveelste training ben ik eens heel goed gaan nadenken over de zin van al dat trainen. Ik ontdekte dat vrijwel alle trainingen zijn gericht op houding en gedrag. Op het leren van een nieuwe manier om zo goed mogelijk in te spelen op de wereld om je heen.

Oude overtuigingen
Tegelijk zag ik in dat er volledig voorbij wordt gegaan aan je oude overtuigingen. En daarop is nou net je gedrag gebaseerd. 
Op overtuigingen – maar ook belemmeringen – die al vele tientallen jaren bestaan. Die train je echt niet blijvend weg met het aanleren van nieuw gedrag. Met als gevolg dat je oude gedrag uiteindelijk weer terugkomt en het effect van de training beperkt blijft. 
Of zelfs nihil is.


Blijvend effect
Met deze inzichten ben ik aan de slag gegaan. Ik heb ze gecombineerd met mijn ervaring, inzicht en met transactionele analyse. In mijn trainingen gaan we dan ook allereerst op zoek naar je oude overtuigingen. Waar zijn ze ontstaan en zijn nog relevant? 
Of zitten ze nieuw gedrag in de weg? Als je dat weet, kun je nieuwe overtuigingen leren en nieuw gedrag implementeren. 
Met blijvend effect!Persoonlijk Leiderschap


Bepaalt jouw agenda je leven? Ga je van vergadering naar vergadering? En ervaar je dat je niet veel verder komt, ook omdat anderen niet mee willen werken? 


Persoonlijk leiderschap begint bij jou! Wat zijn je talenten en wat wil je bereiken? In deze training leer ik je hoe je grip krijgt op de wereld om je heen en hoe je blijvend succes creëert vanuit je eigen kracht.

Persoonlijk & effectief.
Sales


Sales lijkt zo makkelijk: contact leggen, je product of service presenteren en de prijs bepalen. En toch worden in de praktijk veel leads geen klanten.


In mijn Sales-training leer ik je verbinding te maken met de klant en zijn uitdagingen écht te begrijpen. Vanuit deze verbinding ga je samen met je klant op zoek naar de beste oplossing.
 

Verbinding & succes.

Strategisch Leiderschap


De millennials komen eraan en dat verandert alles. Ze willen werken met impact, wanneer zij het willen en zonder betutteling of getrut. In een wereld waar KPI's en BBSC aan de muur hangen.

In mijn training Strategisch leiderschap maak ik je je klaar voor de generatie Y. Als succesvol leider, zonder formele macht. Je gaat doelen bereiken zonder dwang, vanuit intrinsieke motivatie.

Motivatie & resultaat.