Aan de slag met Marc van Lammeren

Marc van Lammeren (1971) is woonachtig in Breda, gelukkig getrouwd en vader van een dochter en een zoon. Zijn jeugd bracht hij door in Waalwijk en die ging niet van een leien dakje. Dat heeft hij in zijn volwassen jaren geweten ook. Over belemmerende overtuigingen gesproken!

Tijdens zijn opleiding HTS Elektrotechniek bleek Marc te beschikken over een groot commercieel talent. Na diverse commerciële functies in binnen- en buitenland, ontwikkelde hij steeds meer zijn managementkwaliteiten en bekleedde diverse managementfuncties.
Zoals dat gaat in commerciële en managementloopbanen volgde Marc een veelheid aan trainingen. Van elke training stak hij wat op. Maar wat hem vooral bijbleef, is dat geen enkele training échte en blijvende verandering teweeg bracht.

Tijdens een roerige periode in z’n privéleven kwam Marc in aanraking met transactionele analyse <https://nl.wikipedia.org/wiki/Transactionele_analyse>. 
Na een aantal waardevolle sessies met zijn coach, wist én voelde Marc waarom al zijn eerdere trainingen zo weinig beklijfden. Oude en belemmerende overtuigingen zaten in de weg! Met transactionele analyse gaf Marc een nieuwe wending aan zijn leven. Het hielp hem echt vooruit, zowel privé als zakelijk. 

Die succesvolle aanpak bracht hem bovendien tot een nieuw inzicht. Of liever een persoonlijke missie. Marc wil mensen inspireren en daarmee de wereld een beetje mooier maken. Elke dag weer! Voor zichzelf, zijn gezin en de mensen om hem heen.

Om die missie waar te maken, ontwikkelde Marc een zeer persoonlijke trainings- en coachingsaanpak, gebaseerd op een unieke mix van 25 jaar commerciële en managementervaring, een onwaarschijnlijk groot inlevingsvermogen en een stevige opleiding transactionele analyse.

Sinds medio 2019 is Marc actief als trainer en coach en maakten al honderden mensen - zowel individueel als in groepsverband - kennis met zijn doelgerichte aanpak. 


Referenties

Pieter (deelnemer management training)

Ik kan niets bedenken dat Marc anders of beter had moeten doen. Hij heeft vanaf de allereerste les iedereen enthousiast weten te krijgen. Met eerlijke, duidelijke feedback en begeleiding heeft hij ons alle tools gegeven om in de spiegel te kijken en aan onszelf te werken. 

Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe hij, ondanks dat hij natuurlijk verschillende andere groepen tegelijkertijd traint, oprecht in al zijn cursisten persoonlijk is geïnteresseerd. Zijn manier van lesgeven en begeleiden heeft me erg geïnspireerd en dus is een 10 het enige juiste cijfer.

Kelly (1-op-1 coaching)

Waar ik het meest tegenaan liep was dat ik altijd bezig was met ‘’wat een ander zou kunnen vinden’’. Hierdoor was ik altijd op mijn hoede, onzeker en kwetsbaar. Het lukte niet om voor mezelf op te komen en te zeggen wat ik echt vond. 


Ik heb van Marc veel inzicht in mijn eigen gedrag gekregen. De grootste verandering is het besef dat het gedrag van een ander geen invloed hoeft te hebben op mijn eigen gedrag. Daardoor ben ik veel minder kwetsbaar geworden en sta ik sterker in mijn schoenen. Dat geeft me een rustig en krachtig gevoel tegelijkertijd.

.

Bart (1-op-1 coaching)

Ik kwam bij Marc om mijn “ mentale toolbox ‘ uit te breiden zodat ik in uiteenlopende situaties zelfstandig oplossingsgericht kan handelen. 

Marc gaf me inzicht in mezelf en samen kwamen we tot een aanpak die zowel op korte als lange termijn uitstekend werkt. 

Esther (team training)

De training vond ik heel waardevol. Vooral het oefenen, voorbeelden die je gaf, het herhalen en telkens weer terugpakken op de flip-over met alle aantekeningen.


Dat maakte het duidelijk en gaf ons de tijd om het te laten inwerken om er ook echt iets mee te doen.


Het is was een mooie groep collega's en ik heb de eerlijkheid in de groep heel prettig gevonden.